фотострічка

вітаю

Запрошую всіх до спілкування, особливо, колег-вчителів історії.

вівторок, 14 червня 2016 р.

Оздоровчий табір "Полісяночка" свою роботу завершив!


Оздоровчий табір "Полісяночка", що працював на базі Бутівського НВК, завершив свою роботу. Цьогоріч в таборі пройшли оздоровлення, відпочили, набралися сил учні початкових класів. Вихователі: Наталія Мудрак, Ірина Родіонова, Тамара Мармаза, Любов Христонько, Марина Безверха, музичний керівник Тетяна Герасименко разом з начальником табору Марією Клімовою розробили цікаву та змістовну програму перебування учнів в таборі.



 Найбільше запам'яталися дітям поїздка в зоопарк (село Озера Світловодського району) та екскурсія на центральну бригаду сільськогосподарського приватного підприємства "Украгротехнологія" (село Миронівка Світловодського району, керівник Валерій Шевченко). Учні виступили з концертом перед сільськими трударями, а потім відвідали солодкий стіл, люб'язно накритий господарями.
Окрім цього, кожен день перебування дітей в пришкільному таборі був наповнений цікавими заходами. Особливо активну участь вони приймали в роботі літнього мовного табору «Hello, summer”, який вела вчитель англійської мови Любов Христонько.
 Метою роботи мовного табору було залучити до роботи над удосконаленням знань, умінь та навичок володіння англійською мовою учнів школи, які проявили протягом навчального року з цього предмету низький та середній рівень знань та мотивувати їх через різноманітні форми роботи до зацікавленості у покращенні своїх знань з англійської мови.
В  ході роботи англійського мовного табору були використані такі форми роботи: кулінарні майстер-класи, презентація країнознавчих проектів, тематичні вечірки, шоу талантів, театральні студії та виконання пісень. Заняття проводилися переважно на свіжому повітрі, в ігровій формі, з широким використанням інтерактивних форм. Жвавий інтерес викликали в учнів, батьків, вчителів наступні заходи: день Європи, «Майстер-шеф», шоу-презентація «Англійські та українські страви».На заході «День Європи» учні з цікавістю працювали з політичною картою Європи, відгадували столиці європейських держав.  Приємною несподіванкою для дітей став конкурс на найкраще татуювання зображень прапорів держав Євросоюзу. Дуже цікаво пройшов захід «Майстер-шеф», в ході якого діти разом з батьками повинні були виготовити різні види англійських бутербродів. До проведення цього конкурсу діти разом з батьками, одержавши завдання від учителя, готувались декілька днів. Безпосередньо на конкурсі як діти так і батьки повинні були проявити свої знання з англійської мови, презентуючи свої бутерброди (перерахувати англійською інгредієнти бутерброда). Насамкінець, всі присутні смакували чудовими англійським бутербродами.Завершальним акордом роботи мовного табору було проведення конкурсу «Міс Європа». В його ході дівчатка 1-4 класів демонстрували свої знання з історії європейської держави, яку представляли та виконували художній номер. 
Найактивнішими учасниками всіх заходів були: Палярус Валерія, Абільхаірови Мирослава та Вероніка, Мармаза Крістіна, Орловська Крістіна, Коряченко Павло, Шутенко Назар, Лещишин Вікторія, Щербина Аліна, Купрієнко Володимир, Ярова Альона. Значну допомогу в організації роботи літнього мовного табору надали волонтери-учні 7-8 класів: Онопрієнко Софія, Шевченко Ярослава та Шевченко Катерина.
Досвід показує, що така форма роботи як літній мовний табір є ефективною і має право на існування.

                                                     Урочисте відкриття оздоровчого табору "Полісяночка"

                   Свою роботу табір починав з патріотичної руханки (на мелодію пісні "Перлина-Україна" у виконанні Олега Вінника) яку проводили волонтери-учні 7 класу Катерина Шевченко та 8 класу Софія Онопрієнко.

                                  

                                                  Робочі будні. тут кожен знаходить собі заняття до душі.

                               Учні-початківці були активними учасниками занять літнього мовного табору.


                                   А таким був День Європи, що проходив в рамках роботи мовного табору.
                                      Урочисте закриття пришкільного оздоровчого табору "Полісяночка"



Немає коментарів:

Дописати коментар